Tudástár << ELŐZMÉNYEK

tudástár

Gyalogló program
A gyaloglás élettanilag épp olyan jó, mint a lényegesen nagyobb intenzitású futás vagy kerékpározás. Kiváló állóképességi edzésprogram valósítható meg általa. Lássuk a részleteket!
Molnár Ágnes2013/10/04
Kocogó program
Akárcsak a gyaloglás vagy kerékpározás, a kocogás is egy igazi állóképességi (cardio) tréning. Lássunk egy konkrét edzéstervet!
Molnár Ágnes2013/10/04
Futó program
Hogyan készüljünk fel egy 10 km-es táv lefutásához? Csak tíz hét edzés kell hozzá... Megmutatjuk, mit kell tennie.
Molnár Ágnes2013/10/04
Nordic walking edzésprogram
A nordic walking nem csak a lábakat, hanem a felsőtestet is megdolgoztatja. Élettanilag cardio-edzésnek, vagyis állóképességi munkának felel meg. Az alábbiakban konkrét edzésprogramot kínálunk.
Molnár Ágnes2013/10/04
Kerékpár program
Kerékpározni egész életen át lehet, kortól, nemtől függetlenül. Igazi cardio, vagyis állóképességi tréninget biztosít akár szobában, akár országút mentén végezzük. Lássunk egy konkrét...
Molnár Ágnes2013/10/04
Úszás és vízitréning
Az alábbiakban néhány fontos tudnivalóról írunk, amelyek talán még nagyobb kedvet teremtenek a rendszeres úszáshoz, vízitornához. A cikk második részében konkrét edzéstervet biztosítunk.
Molnár Ágnes2013/10/04
Cardio program edzőteremben - kezdőknek
A cardio program a szív-ér rendszer működésének fejlesztésére, az oxigénfelvevő képesség fokozására alkalmas. Lássunk egy konkrét edzéstervet kezdők részére!
Molnár Ágnes2013/10/04
Cardio program edzőteremben - haladóknak
A cardio program a szív-ér rendszer működésének fejlesztésére, az oxigénfelvevő képesség fokozására alkalmas. Lássunk egy konkrét edzéstervet haladók részére!
Molnár Ágnes2013/10/04
Kezdő női súlyzós edzésnapló
Súlyzós gyakorlatok következnek, amelyek kezdő szinten mozdítják elő a nők izomerejének fejlesztését és az alakformálást. Az edzésnapló segíti a fejlődés nyomonkövetését.
Molnár Ágnes2013/10/04
Haladó női súlyzós edzésnapló
Súlyzós gyakorlatok következnek, amelyek haladó szinten mozdítják elő a nők izomerejének fejlesztését és az alakformálást. Az edzésnapló segíti a fejlődés nyomonkövetését.
Molnár Ágnes2013/10/04
Kezdő férfi súlyzós edzésnapló
Súlyzós gyakorlatok következnek, amelyek kezdő szinten segítik a férfiak izomzatának és erejének fejlesztését. Az edzésnapló segíti a fejlődés nyomonkövetését.
Molnár Ágnes2013/10/04
Haladó férfi súlyzós edzésnapló
Olyan súlyzós gyakorlatokat szedtünk össze, amelyek már haladó szinten mozdítják elő a férfiak izomzatának és erejének fejlesztését. Az edzésnapló segíti a fejlődés nyomonkövetését.
Molnár Ágnes2013/10/04
Kezdő női osztott súlyzós edzésnapló
Osztott súlyzós gyakorlatok következnek, amelyek kezdő szinten mozdítják elő a nők izomerejének fejlesztését és az alakformálást. Az edzésnapló segíti a fejlődés nyomonkövetését.
Molnár Ágnes2013/10/04
Kezdő férfi osztott súlyzós edzésnapló
Olyan súlyzós gyakorlatokat szedtünk össze, amelyek kezdő szinten mozdítják elő a férfiak izomzatának és erejének fejlesztését. Az edzésnapló segíti a fejlődés nyomonkövetését.
Molnár Ágnes2013/10/04
Szabad súllyal, saját testtömeggel, nőknek
A cikk első részében leírjuk a legegyszerűbb és legismertebb saját testtömeggel, ill. kézi súllyal végezhető gyakorlatokat, a második részben konkrét edzéstervet adunk nők számára.
Molnár Ágnes2013/10/04
Szabad súllyal, saját testtömeggel, férfiaknak
A cikk első részében leírjuk a legegyszerűbb és legismertebb saját testtömeggel, ill. kézi súllyal végezhető gyakorlatokat, a második részben konkrét edzéstervet adunk a férfiak számára.
Molnár Ágnes2013/10/04
Gépek, súlyok nélküli „home fitness”
Sokan nem szívesen járnak edzőterembe, vagy egyszerűen nincs idejük. Olyan otthoni edzéstervet ajánlunk, amelyhez még súlyzó, gép sem kell.
Molnár Ágnes2013/10/04
Web Analytics