Játékok << ELŐZMÉNYEK
Kognitív játékok
A postás és a harapós kutyák
Szegény postást egyes kutyák rendre megkergetik. Éppen ezért igyekszik mindig úgy megtervezni kézbesítési útját, hogy elkerülje azokat a kerteket, ahol a harapós kutyák laknak. Segíts neki megtalálni a megfelelő útvonalat!
Építőkockázás az unokákkal
Melyik gyerek ne szeretné az építőkockát? Az unokák boldogan ülik körbe a szőnyeget és építenek hatalmas építményeket az elemekből. Néha azonban elbizonytalanodnak, hogy melyik elemet válasszák, ezért szükségük van a segítségedre.
Megyei fesztivál
A megyei önkormányzat minden évben fesztivált rendez, zenével, tánccal, céllövöldével. A színes programnak köszönhetően olyanok is ellátogatnak a rendezvényre, akik korábban nem. Ismerd fel a tömegben az új arcokat!
A megyei újság
Segíts a megyei újság szerkesztőinek: a friss számban rengeteg a szóismétlés, így egyes kifejezéseket azok szinonimáival szeretnék helyettesíteni. Felismered a hasonló jelentésű szavakat?
Fényképválogatás
Sógornőd születésnapjára családi albumot készítesz. Azokat a képeket szeretnéd kiválogatni, amiken ő mosolyog, a testvére pedig szemüvegben van, mert tudod, hogy azokat szeretik. A sokféle fénykép közül örülsz, ha olyat találsz, amin legalább az egyik feltétel teljesül.
A képességfejlesztő okostelefon
A szomszéd kisfiú most kapott okostelefont. Szerencsére jó gyerek, így elsősorban képességfejlesztő játékokkal játszik. Uzsonnázás közben megmutatja Neked a kedvencét. Lássuk, hogyan boldogulsz vele: ismerd fel a megjelölt síkidomokat!
Elveszett törölköző a fürdőben
Amikor hazaértél a strandról, akkor vetted észre, hogy a törölköződet ott felejtetted. Igen ám, de mások is jártak így, ezért a talált tárgyak között elég sok törölköző várja gazdáját. Találd meg a sajátodat a többieké között!
Tavaszi nagytakarítás
Itt az ideje kiválogatni azokat az edényeket, csészéket, kancsókat, melyek valami miatt nem illenek a többi közé. Minek őrizgetni a készlethez nem illő darabokat?
A tojásszállítmány
Családod és ismerőseid ismét várják a szokásos tojásszállítmányt. Mivel Neked van a legtöbb tyúkod, szeretteidet is mindig ellátod tojásokkal. Juttasd el a tojásszállító autóval mindenkinek a tojásokat úgy, hogy a lehető legkevesebb üzemanyagot fogyaszd el közben.
Zűrzavar a kocsiszínben
A villamosok éjszakára mindig beparkolnak a kocsiszínbe. Igen ám, de a tegnapi vihar következtében összeomlott a kocsiszín elektromos hálózata, így kézi vezérlésűre állították a váltókat. Segíts átkapcsolni őket úgy, hogy mindegyik villamos bejusson a saját megállójába.
Web Analytics