Tudástár << ELŐZMÉNYEK

tudástár

Kapcsolódó cikkek
Egészséges tízóraik és uzsonnák
Sokszor előfordulhat, hogy nem azért eszik valaki, mert éhes, hanem mert az evés, csipegetés, nassolás egyfajta pótcselekvésként szolgál. Idegesség, bánat, unalom, de akár boldogság és jókedv...
Schmidt Judit2013/10/04
A különböző lisztfajták felhasználási lehetőségei, egészségre gyakorolt hatásai
Egészen új megközelítésben ismertetjük a különféle liszteket, amelyek ezúttal – néhány kivételtől eltekintve – nem a megszokott alapanyagokból készültek.
Bíró Andrea2015/05/12
Szendvicskészítés
Megmutatjuk, mi kell a jó szendvicshez. Meglátod, milyen egyszerű, ha jó alapanyagok közül választasz! Csak a kreativitásod szabhat határt...
Schmidt Judit, Kovács Judit2015/11/02
Immunerősítés a konyhából
Az őszi-téli hónapokban, amikor a meghűléses betegségek, influenzajárványok sok embert levesznek a lábukról, fontos, hogy kiemelten foglalkozzunk szervezetünk ellenálló képességének megerősítésével....
Dobos-Kufcsák Judit2015/05/15
A szénhidrátok szerepe a táplálkozásban
A szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok mellett, energiát adó tápanyagaink közé tartoznak. Az élelmiszerek széles választékában megtalálhatóak, ami már magában biztosítja az ételek,...
Schmidt Judit2013/10/04
Web Analytics