Tudástár << ELŐZMÉNYEK

tudástár

Kapcsolódó cikkek
Immunerősítés a konyhából
Az őszi-téli hónapokban, amikor a meghűléses betegségek, influenzajárványok sok embert levesznek a lábukról, fontos, hogy kiemelten foglalkozzunk szervezetünk ellenálló képességének megerősítésével....
Dobos-Kufcsák Judit2015/05/15
Zsírok, olajok, olajos magvak, diófélék szerepe és beépítése az egészséges étrendbe
A különböző zsiradékok és nagy zsírtartalmú élelmiszerek egészségünkre gyakorolt hatásai – főként a szív- és érrendszeri betegségek vonatkozásában – egyre nagyobb hangsúlyt kapnak...
Kiss-Tóth Bernadett2015/07/20
Az egészséges pizza
Ahhoz, hogy ne csak finom, de tápláló pizzát egyél, a tészta és a feltét összetételét érdemes alaposan megválogatnod. Segítünk, hogy akár otthon is tökéletes pizzával kápráztathasd...
Schmidt Judit, Kovács Judit2015/08/25
Az alkohol helye, szerepe az idős emberek étrendjében
Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt – tartja a mondás. Azonban köztudottan káros következmények mellett, úgy tűnik, hogy a mérsékelt fogyasztása kedvező egészségügyi hatásokkal is...
Moharos Melinda2015/09/04
A szénhidrátok szerepe a táplálkozásban
A szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok mellett, energiát adó tápanyagaink közé tartoznak. Az élelmiszerek széles választékában megtalálhatóak, ami már magában biztosítja az ételek,...
Schmidt Judit2013/10/04
Web Analytics