Körtés-mandulás joghurt feketecsokoládé-reszelékkel
Szerző: Kiss-Tóth Bernadett, Schmidt Judit | Lektor: Dr. Palik Éva
Publikálás dátuma: 2014-07-28
Hozzávalók 1 adaghoz:
- natúr joghurt 125 ml (1 doboz)
- mandula, szeletelt 10 g
- körte 1/2 kisebb darab
- étcsokoládé (60% feletti kakaótartalommal) 20 g
Elkészítés:
A körtét reszeljük le vagy kockázzuk fel és az apróra szeletelt mandulával együtt adjuk hozzá a joghurthoz. Végül reszeljük le a csokoládét és azt is keverjük hozzá a joghurthoz.
Tápérték-információ 1 személyre:
- Energia: 276 kcal
- Fehérje: 8 g
- Szénhidrát: 25 g
- Ebből hozzáadott cukor: 11,3 g
- Zsír: 15,7 g
- Ebből telített zsírsav: 6,3 g
- Koleszterin: 15 mg
- Élelmi rost: 2,6 g