Keresés << ELŐZMÉNYEK
100 találat arra, hogy "rost"
Okosító étrend
Ki ne szeretné, hogy gyermeke jól teljesítsen? A megfelelő étrend hozzásegítheti a gyermekeket, hogy könnyebben vegyék a tanulási feladatokat és szellemileg fittek legyenek.
Dobos-Kufcsák Judit2015/09/09
Mik azok a szénhidrátok?
A szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok mellett, az energiát adó tápanyagaink közé tartoznak. Az élelmiszerek nagy részében megtalálhatók. A minőségük és mennyiségük meghatározza az étrended jellegét, ezért fontos, hogy közelebbről is megismerkedj a szénhidrátokkal.
Schmidt Judit2015/07/06
Szénhidrátokkal a hangulatingadozás ellen
Gondoltál már arra a heti bevásárláskor, hogy ételeidben a szénhidrátok mennyisége és minősége is befolyással lehet a hangulatodra? Az alábbiakból megtudhatod, milyen összefüggések vannak a szénhidrátfelvétel és a depresszió között.
Dobos-Kufcsák Judit2016/07/21
A PCOS és táplálkozásunk összefüggései
Tudtad, hogy a PCOS elsőszámú kezelési módszere az életmódváltás? Tudj meg többet arról, hogyan érdemes táplálkoznod, ha te is érintett vagy ebben a betegségben!
Dobos-Kufcsák Judit2016/07/29
Mikor egészség, mikortól betegség?
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) meghatározása szerint az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem pusztán a betegségek hiánya. Ki számít egészségesnek, és mikor érezzük magunkat betegnek?
Dr. Gulyás Tamás2013/10/04
Egye magát egészségesre!
Az egészség megőrzésének talán első fő eleme a táplálkozás. Az elfogyasztott táplálék összetétele, minősége, mennyisége, az étkezések gyakorisága alapvetően meghatározza – nem csak a közérzetünket, a jól-létünket –, hanem a testi állapotunkat, problémáinkat is.
Dr. Gulyás Tamás2015/07/13
Szív- és érbetegségek kockázati és védő tényezői
Összefoglaltuk, hogy melyek a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának legfőbb kockázati és védő tényezői. Kérjük, töltse ki részletes kérdőívünket, és megtudhatja, hogy ezek közül melyek vonatkoznak Önre.
Dr. Magony Mónika2015/07/01
A vastag- és végbélrák kockázati és védőtényezői
Ebben a cikkben a vastag-és végbélrák legfontosabb genetikai, környezeti és életmódbeli hajlamosító tényezőit, kockázati tényezőit foglaljuk össze. Emellett áttekintjük azokat a védőtényezőket, amelyek a betegség kialakulásának esélyét csökkentik. Kérjük, töltse ki részletes kérdőívünket, és megtudhatja, hogy ezek közül melyek vonatkoznak Önre.
Dr. Borbényi Erika2015/10/01
Bőrszépítő étrendi trükkök
Szeretnénk megőrizni és fokozni szépségünket, ezért drága kencékre, sminkre költjük a zsebpénzünk/fizetésünk egy részét. Azonban jó, ha tudod, hogy étrendünkkel is képesek vagyunk befolyásolni bőrünk, hajunk szépségét. Vajon hogyan lehetséges ez?
jonekem.hu2016/06/09
Fitt téli saláta
Télen kevés olyan zöldség és gyümölcs áll a rendelkezésünkre, amit nem messzi országokból szállítottak hozzánk. Íme egy recept, ami összehozható eltárolt zöldségből, gyümölcsből és a konyha ablakában nevelgetett friss fűszernövényekből. Érdemes kipróbálni, és nem csak télen!
jonekem.hu2016/06/14
5/10 oldal
<3|4|5|6|7>
Web Analytics