Barackos zöldsaláta, a nyári szezon kedvence
Szerző: Zahalka Márton / Lektor: Kovács Judit, Schmidt Judit
A saláta tele van olyan tápanyagokkal, amik szó szerint táplálják a szépséged, segítenek megőrizni alakodat, vitalitással töltenek fel és emellett még finomak is.
Barackos- zöldsaláta
Hozzávalók 4 főre:
- 2 zacskó konyhakész (mosott), kevert saláta
- 1 nagy marék zöld olívabogyó (mag nélküli)
- 2 zacskó mini mozzarella
- 4 érett nektarin
- olívaolaj
- balzsamecet
- só
- bors
Elkészítés:
A salátát tedd bele egy nagy keverőtálba, majd keverd hozzá a lecsöpögtetett olívabogyót, mozarellagolyókat. A megmosott, kimagozott nektarint vágd fel nagyobb kockákra, és add a salátához, majd ízesítsd csipetnyi sóval, borssal, kevés olívaolajjal és balzsamecettel.
A szezonnak megfelelően más gyümölcsökkel, zöldségekkel is gazdagíthatod.
Forrás: Egészséges saláta.