Recept rovat << ELŐZMÉNYEK

Barackos zöldsaláta, a nyári szezon kedvence

jonekem.hu2016/06/13

Szerző: Zahalka Márton / Lektor: Kovács Judit, Schmidt Judit

 

A saláta tele van olyan tápanyagokkal, amik szó szerint táplálják a szépséged, segítenek megőrizni alakodat, vitalitással töltenek fel és emellett még finomak is.

Barackos- zöldsaláta

Hozzávalók 4 főre:

  • 2 zacskó konyhakész (mosott), kevert saláta
  • 1 nagy marék zöld olívabogyó (mag nélküli)
  • 2 zacskó mini mozzarella
  • 4 érett nektarin
  • olívaolaj
  • balzsamecet
  • bors 

Elkészítés:

A salátát tedd bele egy nagy keverőtálba, majd keverd hozzá a lecsöpögtetett olívabogyót, mozarellagolyókat. A megmosott, kimagozott nektarint vágd fel nagyobb kockákra, és add a salátához, majd ízesítsd csipetnyi sóval, borssal, kevés olívaolajjal és balzsamecettel.

A szezonnak megfelelően más gyümölcsökkel, zöldségekkel is gazdagíthatod.

Forrás: Egészséges saláta. 

Web Analytics