Keresés << ELŐZMÉNYEK
14 találat arra, hogy "rántott hús"
A félkész, késztermékek választéka és a „házon kívüli étkezés” lehetőségei
A legjobb és legmegbízhatóbb választásnak az otthon, frissen - friss, nyers, idényjellegű alapanyagokból, korszerű konyhatechnológiával - készült étel bizonyul. Jelenlegi életvitelünk azonban szinte szükségszerűen igényli a félkész- és késztermékek, vagy úgynevezett kényelmi termékek megjelenését és elterjedését a piacon. Ebben a cikkben az említett termékek jellemzőiről, egészségünkre gyakorolt hatásaikról, valamint a házon kívüli étkezés lehetőségeiről teszünk említést.
Kiss-Tóth Bernadett2013/10/03
Javaslatok az étrend megfelelő átalakítására 1. rész
Megvizsgáltuk, hogy a gyakorlatban átlagosan, persze némi túlzással élve, mennyit fogyaszt el egy irodai munkát végző ember egy átlagos hétköznap és egy vasárnap alkalmával. Ennek alapján megmutatjuk, milyen mértékben és hogyan javasolt változtatni a már berögződött szokásokon a minél változatosabb, kiegyensúlyozottabb táplálkozás érdekében. Az első részben a rossz példát, a folytatásban pedig a lehetséges változtatásokat olvashatja.
Schmidt Judit2013/10/06
Hogyan alakítsd át a menüdet, ha iskolába jársz?
Nem könnyű eligazodnod a sok egészséges étrendre vonatkozó javaslat között. Pedig hidd el, nem nehéz, és még akkor is követhetők ezek az elvek, ha iskolába jársz és a tanulás mellett alig marad időd másra.
Schmidt Judit2015/07/15
Kell és lehet-e változtatni a felnövekvő generáció táplálkozási szokásain?
Mára szinte általános tényként könyveljük el, hogy minket, felnőtteket számos helytelen táplálkozási szokás és ebből eredő betegség sújt, de vajon gondolunk-e arra, hogy gyermekeinknek nem kötelező ezeket a szokásokat átvenni?
Kiss-Tóth Bernadett2015/08/17
2/2 oldal
<1|2
Web Analytics